Starten in mijn regenboogtrui in Polen

Begin juni doe ik mee aan de Media World Cup in Polen. Omdat ik vorig jaar de wegwedstrijd won, ben ik dit seizoen weer uitgenodigd. Ditmaal met als doel mijn titel te verdedigen. Het is de eerste wedstrijd sinds mijn overwinning op het Wereldkampioenschap voor Journalisten en het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor journalisten in april.

Dit jaar rijd ik zowel de mountainbike- als de wielerwedstrijd. Dat gaat gebeuren in Krakau. Vorig jaar werden deze twee wedstrijden nog apart georganiseerd, maar dit jaar vinden beide wedstrijden in dezelfde week plaats.

Herinneringen

Ik heb mooie herinneringen aan de Media World Cup. Ik heb veel internationale collega’s leren kennen en met sommigen ben ik nog steeds in contact. Regelmatig zie ik collega’s terug bij internationale wielerwedstrijden. Zo kwam ik Luke Maquire, persvertegenwoordiger bij Caja Rural, nog tegen tijdens de Vuelta d’España 2017.

Vorm

Vergeleken met vorig jaar heb ik veel minder getraind. Ik heb geen fiets in Barcelona en daarom kan ik niet trainen. Van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor journalisten heb ik geleerd dat het een grote uitdaging wordt om mijn titel in Polen te verdedigen.

Ik kijk uit om in mijn wereldkampioenstrui te starten in Krakau.

Sjors Beukeboom

Eén antwoord op “Starten in mijn regenboogtrui in Polen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *